domingo, 27 de febrero de 2022

Primera Festa de la Parròquia amb Mossèn Carlos


LA FESTA DEL CRIST REI ÉS LA FESTA DEL REDEMPTOR


Jesús de l'altar és el Reí del nostre projecte comunitari

La nostra festa parròquial la celebrem al final de l'any litúrgic coincidint amb la festa del Crist Rei
És la primera festa de Crist Rei de mossèn Carlos Barroso entre nosaltres.

Encara que per nosaltres és important,  la hem fet d'una manera sencilla, sense moltes complicacions, degut a la situació sanitària, i la necessària contenció. 

Les normes són les normes i ningú se les pot saltar. En això, també donem exemple a la societat, i els nostres feligressos. Com és d' important les normes de convivència, respecte sanitari i com s'han de prendre seriosament.

Encara que és un incordi no poder veure'ns les cares, ni poder parlar de manera natural.




La celebració eucarística va ser normal, es va pregar per les persones i entitats del barri. El comerç i el treball també va ser present en les nostres pregàries. Cal recuperar la vida social i econòmica quan abans possible. També varem pregar pels difunts de la parròquia. Molts que s'han anat al Sennyor en aquest temps de pandemia i post pandemia.
A la sortida ens van trobar i van prendre unes galetes, sense beure, per qüestions sanitàries. Els que ens van quedar vam compartir a l'atri, les galetes i unes paraules i així poder saludar al nou mossèn, Carlos.
La setmana propera serà l'inici de l' Advent i recomença tot just l' any liturgic. Esperem que sigui un bon any i anem tornant a la normalitat.


Per les persones noves, que estiguin interessades en conèixer la parròquia, us hem preparat un breu resum.

PROJECTES DE LA PARRÒQUIA

En aquest mural es pot veure els projectes que s'havien iniciat o consolidat durant els últims anys a la parròquia.  El nou mossèn vol mantenir en principi tot i veure com funciona la parròquia. Després ja proposarà canvis i nous enfocs.

L'implicació de les persones, voluntaries,  de la parròquia en la vida social, personal, espiritual del barri de Can Baró i dels altres barris colindants és molt important.



En aquest moments hi ha una nova forma de fer i de treballar de mossèn Carlos que s'ha de anar definint en els propers mesos i anys. La forma que treballa la gent de la parròquia , creiem que és bona i està feta amb bona fe.

El paper de l'església , mare i servidora, ha de ser respectada, la voluntat de transmetre la fe, l'esperança i la caritat a la  gent d'ara i d'aquí ha estat sempre consensuada.

GRUP DE LA PARRÒQUIA.